Wie is Fruitboxonline?

Wie is Fruitboxonline?

Fruitboxonline is de online winkel voor particulieren en onderdeel van Fruitboxonline. Met de boodschappenservice van Fruitboxonline hoeft je de deur niet meer uit voor jouw dagelijkse portie fruit. Je bestelt eenvoudig online en wij bezorgen jouw bestelling gratis aan huis of op je werk. Wel zo snel en net zo gemakkelijk. Boodschappenonline is de zakelijke boodschappenservice van Nederland en levert de wekelijkse boodschappen aan de kinderopvang, zorginstellingen en bedrijven.


Jouw fruitbox wordt volgens de HACCP-norm geleverd

Voor de bezorging van de boodschappen voldoet Fruitboxonline aan de voorwaarden, die de kwaliteit ten goede komen. Zo worden onze fruitboxen volgens de HACCP-norm vervoerd en voldoet ons magazijn aan de strenge eisen op het gebied van hygiëne. Al onze bezorgers zijn tevens in het bezit van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG, is een verklaring waaruit blijkt dat het gedrag in het verleden geen bezwaar vormt voor het vervullen van een specifieke taak of functie in de samenleving).


Fruitboxonline maakt gebruik van eigen vaste bezorgers, die jouw bestelling aflevert op het door jouw gekozen adres. Het kan gebeuren dat niet onze eigen bezorgers uw bestelling komen afleveren. In dat geval maakt Fruitboxonline gebruik van PostNL.